AcasăDiverse3 intrebari pe care trebuie sa ti le pui inainte de a...

3 intrebari pe care trebuie sa ti le pui inainte de a inchiria un spatiu de birou

Antreprenorii care se afla la inceput de drum s-ar putea sa intampine niste dificultati in momentul in care se decid sa inchirieze pentru prima data un spatiu de birou. In incercarea de a le face misiunea cat mai usoara, exista cateva intrebari pe care si le pot pune, astfel incat sa se asigure ca au pus la punct cele mai importante aspecte. 

Aceste intrebari reprezinta un punct de pornire, care-i ajuta pe oameni sa vada daca sunt pregatiti sa inchirieze biroul pe care si-l doresc. S-ar putea ca unele afaceri sa nici nu aiba nevoie de un spatiu in care sa-si desfasoare activitatea, in cazul in care cea mare partea a ei are loc online. 

1. De cat spatiu aproximezi ca vei avea nevoie? 

Daca e vorba de o firma la inceput de drum, atunci nu va fi nevoie de o suprafata prea mare, ci suficient cat sa le ofere angajatilor un nivel ridicat de confort. Bineinteles, trebuie luata in calcul si posibilitatea ca afacerea se va extinde, iar numarul angajatilor va creste, ceea ce presupune inchiriere spatiu birou mai mare. Cei care au un buget generos pot alege un spatiu de birou cu o suprafata mai mare, ca sa nu fie nevoiti sa se mute. 

2. Care este bugetul pe care il ai la dispozitie? 

Cele mai citite articole

Bugetul nu va afecta doar suprafata pe care o poate inchiria o persoana, ci si zona in care este amplasata cladirea de birouri. Cele mai bune birouri de inchiriat sunt cele din zonele comerciale, intrucat angajatii vor avea toate lucrurile de care au nevoie, doar ca spatiile respective vor fi si mai scumpe. 

3. De ce facilitati si dotari dispune spatiul de birouri respectiv? 

Facilitatile pot face diferenta intre un spatiu productiv si unul din care angajatii abia asteapta sa plece. De aceea, inainte de a inchiria un birou este important ca oamenii sa se asigure ca spatiul respectiv indeplineste toate cerintele, precum aer conditionat, detectoare de fum, incalzire centralizata, acces securizat, ferestre cu deschidere etc. 

In concluzie, intrebarile pe care oamenii trebuie sa si le puna inainte de a inchiria un spatiu sunt legate de suprafata, buget si facilitati. 

Cele mai citite articole

Vezi si alte articole
Articole Asemanatoare