AcasăCasa & GradinaCum te poti bucura de o piscina in orice anotimp? Foloseste o...

Cum te poti bucura de o piscina in orice anotimp? Foloseste o pergola retractabila! 

Cateva ore petrecute la marginea unei piscine si inotand in apa care are o temperatura potrivita poate fi o modalitate excelenta pentru relaxare si odihna dupa o perioada agitata. Daca acest lucru este foarte simplu de facut vara, odata cu racirea vremii, trebuie sa se caute numai anumite piscine, care sunt acoperite si care asigura o temperatura optima pentru aceasta activitate. 

Cu toate acestea, exista posibilitatea ca oamenii sa se poata bucura de timpul petrecut la piscina preferata in orice moment al anului, indiferent ca este piscina personala sau dintr-un complex. Acest lucru este posibil daca se foloseste o pergola retractabila, care sa permita inchiderea sau deschiderea spatiului, in functie de vreme si de preferinte. 

Ce este o pergola retractabila si cum functioneaza? 

Pergola retractabila este o solutie de acoperire a unui spatiu care poate avea o structura independenta sau care poate fi ancorata de un perete sau o alta structura fixa, cum ar fi un perete. Diferenta dintre aceasta si pergola fixa, clasica, este faptul ca aceasta este construita din lamele de aluminiu, care pot fi inchise sau deschise, stranse sau intinse, in functie de vreme sau de preferintele oamenilor. 

Cele mai citite articole

In general, controlul unei pergole retractabile se face prin intermediul unei telecomenzi, obtinandu-se intr-un timp foarte scurt spatiul sau protectia de care este nevoie la un moment dat. Datorita instalarii unei astfel de pergole, spatiile exterioare folosite pentru relaxare, cum sunt terasele si chiar piscinele, pot fi folosite in orice anotimp, indiferent de conditiile meteo sau de temperaturi. 

Cum poate fi folosita o piscina si iarna? 

Multi pot spune ca simpla acoperire a piscinei nu va permite utilizarea acesteia si in anotimpul rece. Numai ca, de obicei, firmele care se ocupa cu constructia de pergole retractabile au in portofoliu si solutii de inchidere a unui spatiu, cu pereti care ulterior pot fi stransi, astfel incat spatiul respectiv sa poata fi folosit in orice conditii meteo. 

Astfel, nu mai ramane decat setarea unei temperaturi optime pentru apa din piscina, iar oamenii se pot bucura de momente placute si relaxante, admirand privelistea din jur.  

Cele mai citite articole

Vezi si alte articole
Articole Asemanatoare