AcasăDiverseGrupul Carmistin, condus de Iustin Paraschiv, un antreprenor renumit în domeniul agribusiness,...

Grupul Carmistin, condus de Iustin Paraschiv, un antreprenor renumit în domeniul agribusiness, a achiziționat ferma de găini ouătoare de la Colceag

Această achiziție îi consolidează poziția pe piața avicolă din România și deschide noi oportunități pentru dezvoltarea afacerii. Sub brandul său, La Provincia, compania a lansat prima gamă de ouă – ouăle La Provincia, produse de găini vegetariene, diversificându-și astfel gama de produse.

Această mișcare demonstrează angajamentul companiei de a răspunde nevoilor și preferințelor consumatorilor din România, care sunt tot mai interesați de produse alimentare sănătoase, de înaltă calitate și produse în mod responsabil.

De asemenea, prin această investiție, domnul Iustin Paraschiv dorește să promoveze conceptul de fermă tradițională și să sprijine comunitatea prin crearea unor noi locuri de muncă. În plus, compania își asumă un angajament ferm față de calitatea produselor sale și față de respectarea standardelor etice în producție.

Aceste practici ar trebui încurajate și promovate în întreaga industrie alimentară pentru a se asigura un mediu sănătos, durabil și echitabil pentru toți.

La Provincia, un brand recunoscut pentru calitatea superioară a produselor sale și practicile de producție responsabile, oferă o gamă diversificată de produse din carne de pui, aliniate cerințelor actuale ale consumatorilor.

Marca pune întotdeauna accentul pe sustenabilitatea și responsabilitatea față de mediu, iar acest lucru se reflectă în produsele sale de calitate superioară.

Cele mai citite articole

Ouăle La Provincia sunt produse de păsări crescute la sol, hrănite cu cereale cultivate pe terenurile deținute de companie în zona Horezu, ceea ce le conferă un plus de calitate și autenticitate. Ouăle sunt bogate în nutrienți și au o culoare intensă a gălbenușului, specifică păsărilor crescute în mod tradițional.

Achiziționarea fermei de la Colceag este un exemplu al angajamentului Grupului Carmistin în promovarea conceptului de fermă tradițională și susținerea comunității prin crearea de noi locuri de muncă.

Această achiziție aduce un plus de calitate și autenticitate produselor La Provincia și este un exemplu de promovare a agriculturii sustenabile și a practicilor de producție responsabile.

Ouăle de la găini vegetariene La Provincia pot fi găsite în rețeaua de magazine Kaufland, ambalate manual în caserole de 10 bucăți, garantând prospețimea și igiena produsului, fiind o opțiune practică pentru familiile mai numeroase.

Aceste practici responsabile și de producție sustenabilă sunt importante pentru asigurarea unui mediu sănătos și durabil și pentru a răspunde nevoilor și preferințelor consumatorilor din România.

În concluzie, achiziționarea fermei de la Colceag de către Grupul Carmistin este un exemplu de promovare a fermelor tradiționale și a practicilor de producție responsabile în industria alimentară, iar La Provincia este un brand recunoscut pentru calitatea superioară a produselor sale și angajamentul față de mediul înconjurător și bunăstarea animalelor.

Cele mai citite articole

Vezi si alte articole
Articole Asemanatoare