AcasăSportCat castigi cu 3 numere la joker

Cat castigi cu 3 numere la joker

Cat castigi cu 3 numere la joker

Ce este joker?

Joker este un joc de noroc organizat de Loteria Română, ce se desfăşoară în fiecare luni, miercuri şi vineri. Acest joc este cunoscut sub numele de „Loteria Joker” sau „Joker Plus”. În funcţie de numerele introduse în tichet, se pot câştiga premii între 5 lei şi jokerul, un jackpot uriaş. Pentru a juca, jucătorii trebuie să aleagă 5 numere între 1 şi 45 şi să plătească taxa de joc înainte de tragerea care are loc în fiecare luni, miercuri şi vineri. Apoi, la tragere, sunt extrase cinci numere din urna cu bile şi un număr din urna cu jokeri.

Cum se joacă?

Prin introducerea mai multor numere în tichet, jucătorii pot câştiga premii în bani sau jokerul, dacă numerele introduse corespund cu cele extrase. Pentru a câştiga premiul de joker, jucătorul trebuie să ghicească corect toate 5 numere extrase din urna cu bile, plus unul din cele extrase din urna cu jokeri. Dacă jucătorul a introdus 3 numere în tichet, poate câştiga unul dintre premiile de mai jos, în funcţie de numerele corecte introdse:

Ce premii se pot câştiga?

Premiile care se pot câştiga cu 3 numere introduse în tichet sunt:

  • Două numere corecte – câştigul este de 5 lei;
  • Trei numere corecte – câştigul este de 300 de lei;
  • Unul dintre numerele corecte este jokerul – câştigul este de 20.000 de lei.

Ce se întâmplă dacă nu se câştigă?

Cele mai citite articole

În cazul în care nu se câştigă niciun premiu, jucătorii pot primi un voucher pentru o şansă gratuită la următoarea tragere. Acest voucher poate fi folosit pentru a introduce aceleaşi numere la următoarea tragere sau pentru a introduce alte numere. În cazul în care nici în această tragere nu se câştigă niciun premiu, valoarea voucherului nu se returnează, iar jucătorul trebuie să plătească din nou taxa de joc pentru o nouă încercare.

Cât castigi cu 3 numere la joker?

Deşi se pot câştiga sume mari de bani cu 3 numere la joker, câştigurile obţinute sunt destul de mici în comparaţie cu câştigurile obţinute cu 5 numere. Cu alte cuvinte, este puţin probabil ca jucătorii care introduc doar 3 numere să câştige jokerul sau un premiu mare. Totuşi, este posibil să se obţină un premiu de 300 de lei sau chiar 20.000 de lei dacă unul dintre numerele introduse este jokerul.

Cum se joacă responsabil?

Jokerul este un joc de noroc şi, ca orice alt joc, trebuie să fie jucat responsabil. Jucătorii trebuie să-şi stabilească o limită pentru bugetul lor, să nu joace mai mult decât pot să-şi permite sau decât îşi pot asuma şi să fie conştienţi că, în general, se pierde mai mult decât se câştigă. Jucătorii ar trebui să se asigure că sunt familiarizaţi cu toate regulile şi termenii jocului înainte de a începe să joace, astfel încât să poată lua cele mai bune decizii.

Cele mai citite articole

Vezi si alte articole
Articole Asemanatoare