AcasăTehnologieDe ce sa cumperi telefoane Huawei chiar daca nu mai au acces...

De ce sa cumperi telefoane Huawei chiar daca nu mai au acces la Google Play?

Huawei fabrica unele dintre cele mai bune smartphone-uri Android de pe piata, dar din momentul in care nu mai foloseste Google, multi au inceput sa evite acest telefon. Cu gama de telefoane Huawei second hand este ideal ca fiecare utilizator sa inteleaga ce s-a intamplat de fapt.

De ce sunt inca apreciate telefoanele Huawei?

A fost o vreme cand telefoanele Huawei erau celebre pentru o multime de lucruri. Se stia ca aceste telefoane aveau specificatii de top, baterie si camera foto. Nu doar pe hartie, ci si in ceea ce priveste performanta generala, aceste telefoane pot face o concurenta dura lui Samsung, Apple si tuturor celorlalti producatori de pe piata. Nu s-au schimbat multe de atunci, deoarece smartphone-urile moderne Huawei inca ofera caracteristici importante.

De cand Huawei a intrat in conflict cu autoritatile americane din cauza spionajului, vanzarii si stocarii datelor utilizatorilor, lucrurile nu au mai fost la fel. Acest lucru a dus in cele din urma la revocarea licentei pentru Android a companiei. Ceea ce inseamna in esenta ca, in timp ce telefoanele Huawei inca ruleaza pe Android si primesc si actualizari in timp util, telefoanele Huawei nu se lanseaza cu serviciile mobile Google.

Citeste si: Semnificatie emoticoane – ce sunt si cand au aparut?

Pentru cei care nu stiu pentru ce sunt serviciile Google Mobile, aceste servicii sunt responsabile de modul in care functioneaza Android. Pentru inceput, telefoanele Huawei moderne nu sunt livrate cu Google Play Store sau cu alte aplicatii Google de baza care sunt utilizate pe scara larga. Ceea ce inseamna ca nu utilizatorii nu vor avea acces la Google Maps, Gmail, Google Play Store sau orice alta aplicatie care necesita intr-un fel sau altul Serviciile Google Mobile. Pentru inceput, Snapchat este una dintre cele mai faimoase aplicatii care are nevoie de serviciile Google Mobile.

Acum, este important ca utilizatorii sa inteleaga ca exista o solutie disponibila in majoritatea cazurilor, doar ca experienta este diferita. De exemplu, Gmail poate fi folosit in continuare prin intermediul browserului web, dar nu va fi aceeasi experienta. Pe modelele mai vechi, disponibile acum second hand, aceste probleme nu apar si functioneaza toate programele.

Vezi si alte articole
Articole Asemanatoare