Fatete dentare: cand se recomanda un asemenea procedeu stomatologic? Iata care sunt informatiile anului 2022!

0
203
pexels pavel danilyuk 6812494
pexels pavel danilyuk 6812494

De la an la an, in domeniul stomatologic continua sa-si faca aparitia numeroase tratamente si procedee care mai de care mai inovative, intentia principala de a gasi metode prin care problemele pacientilor sa fie tratate cat mai eficient cu putinta. Analizand situatia de fata, nu este de mirare ca din ce in ce mai multi oameni au lasat deoparte reticenta de care dadeau dovada atunci cand venea vorba de mersul la dentist si s-au decis sa apeleze la aceste servicii benefice.

Un exemplu concret de tratament care poate fi considerat drept revolutionar este dat de asa-numitele fatete dentare, aceasta lucrare putand sa restaureze zambetul frumos al unei persoane, apeland la un grad de personalizare ridicat. Asadar, dorind sa ajute la informarea unui numar cat mai ridicat de potentiali pacienti, in articolul de fata au fost aduse in discutie principalele cazuri in care se recomanda un asemenea procedeu stomatologic.

Fatete dentare: cand se recomanda o asemenea procedura?

Conform informatiilor de specialitate, atunci cand vine vorba de lucrarea de fatetare, parerile specialistilor tind sa fie cat se poate de pozitive, tratamentul putand sa aduca numeroase beneficii si schimbari pozitive considerabile in viata unui om. Cu toate acestea, inainte de inceperea procedeului, este important sa se cunoasca situatiile in care el devine recomandat.

Asadar, analizand datele impartasite de cadrele medicale din domeniu, lucrarea de fatetare ajunge sa fie recomandata persoanelor care se confrunta cu:

  • pete albe pe dinti, ca urmare a unui proces de demineralizare;
  • dinti afectati de coloratii tetraciclinice, albirea neputand sa fie obtinuta de pe urma procedeelor obisnuite;
  • dinti care nu prezinta acelasi nivel de coloratie sau care nu prezinta coloratia dorita de catre pacient;
  • dinti de dimensiuni mici, care sunt acoperiti de buza atunci cand clientul doreste sa zambeasca;
  • dinti care sunt prea indepartati unul fata de celalalt;
  • dinti care au suferit ciobire sau fracturare, acestia neputand sa-si mai indeplineasca functiile in parametrii normali si, implicit, sa ofere un zambet frumos din punct de vedere estetic;
  • dinti rotiti sau aflati in pozitii anormale.

In concluzie, acestea sunt informatiile care trebuie sa fie luate la cunostinta.