AcasăSanatateModalitatea de remodelare orala fast and fixed: 5 avantaje pe care le...

Modalitatea de remodelare orala fast and fixed: 5 avantaje pe care le poate aduce

Modalitatea de remodelare orala fast and fixed: 5 avantaje pe care le poate aduce

In anul 2022, din ce in ce mai multi romani au inceput sa puna accent pe sanatatea lor orala, fapt care a dus la aparitia mai multor metode inovative prin care zambetul sa poata fi restaurat la potentialul sau maxim. O astfel de metoda o reprezinta implantul de tip fast and fixed, un concept modern prin intermediul caruia dantura pierduta poate fi restaurata cu dinti ficsi. Spre deosebire de implanturile obisnuite, aceasta metoda are cateva avantaje speciale, dupa cum urmeaza sa fie prezentat pe parcursul articolului.

5 avantaje obtinute de pe urma implantului fast and fixed 

Cele mai citite articole

Printre avantajele cu care se remarca aceasta interventie stomatologica ajung sa se numere urmatoarele aspecte importante:

  • numarul redus de implanturi. Tehnica este foarte apreciata pentru faptul ca utilizeaza per total 10 implanturi dentare (6 pentru maxilar si 4 pentru mandibula), ceea ce face ca interventia sa fie mult mai putin dificila pentru organism ca cea regasita in cazul aplicarii a 8-12 implanturi clasice.
  • timp eficient. Timpul este valorificat la potential maxim, intreaga interventie urmand sa dureze pana la maximum 24 de ore, pacientul urmand sa-si reia viata sociala si activitatile profesionale intr-un timp record;
  • estetic extrem de frumos. De cele mai multe ori aspectul final rezultat de pe urma interventiei ajunge sa depaseasca din punct de vedere estetic aspectul pe care dantura l-a avut in mod natural. Pe deasupra, culoarea si forma dintilor pot fi modificate in functie de preferintele fiecarui client in parte.
  • utilizarea osului existent. Spre deosebire de interventiile care implica si procedee de transplant osos, metoda de tip fast and fixed lucreaza cu osul deja existent. Ca si consecinta, se evita o interventie chirurgicala de lunga durata, cat si o perioada de tratament pe masura.
  • mental mai bun. Ca urmare a restaurarii zambetului de odinioara, pacientul tinde sa scape de anumite insecuritati cauzate de lipsa dintilor si, implicit, incepe sa-si traiasca mai bine viata.

In concluzie, acestea sunt principalele 5 beneficii care pot fi obtinute de pe urma unei interventii de tip fast and fixed.

Cele mai citite articole

Vezi si alte articole
Articole Asemanatoare