AcasăSanatateRecoltarea celulelor stem - Un pas cheie al părinților pentru un viitor...

Recoltarea celulelor stem – Un pas cheie al părinților pentru un viitor sigur al copilului lor!

La momentul actual, un subiect care atrage tot mai mult atenția viitorilor părinți îl constă recoltarea celulelor stem. 

Această procedură este considerată o soluție prezentă la care pot apela părinții în vederea asigurării unui viitor medical sigur copiilor. Cei care sunt interesați de recoltarea celulelor stem trebuie să se documenteze temeinic, accesând surse informaționale sigure. Doar în felul acesta, se pot asigura că înțeleg cu exactitate rolul cheie pe care îl joacă această procedură pentru sănătatea copiilor lor.

Care sunt beneficiile pe care le oferă recoltarea celulelor stem la naștere?

Doar în momentul nașterii poate fi valorificată această șansă de a recolta celule stem. O cantitate mare de astfel de celule se regăsește în sângele cordonului ombilical. Cu alte cuvinte, cordonul ombilical reprezintă o sursă valoroasă de celule stem.

Din perspectiva particularităților sale, celulele stem joacă două roluri majore, mai precis cel de refacere și cel de înmulțire. În esență, ele pot să se diferențieze în celulele din care sunt alcătuite țesuturile.

Ceea ce este important de reținut este că datorită acestor proprietăți unice ale celulelor stem, ele sunt folosite astăzi în tratarea mai multor afecțiuni și boli degenerative (spre exemplu, leucemii, tulburări neurologice etc.).

Cele mai citite articole

Recoltarea celulelor stem poate fi privită ca o măsură de siguranță pe care o aplică viitorii părinți pentru sănătatea copilului lor în viitor. Mizând pe această procedură, ei vor obține beneficii majore, printre cele mai importante fiind:

  • Accesul imediat la terapia cu celule stem, dacă situația medicală o cere (indiferent că vorbim de transplanturi autologe sau alogenice);
  • Păstrarea în deplină siguranță a celulelor (băncile de celule stem asigură condițiile tehnice necesare pentru stocarea acestor celule).

Ce demersuri trebuie să facă viitorii părinți în această privință?

În vederea realizării acestei proceduri, tot ce trebuie să facă părinții este să contacteze o bancă de celule stem, care să se alinieze nevoilor și așteptărilor lor. 

Un sprijin de nădejde pentru viitorii părinți este banca de celule stem Biogenis, aceasta punând la dispoziția lor multiple servicii premium în domeniul recoltării celulelor stem.

Din anul 2007, Biogenis este alături de viitorii părinți oferind toate informațiile de care aceștia au nevoie în vederea adoptării unor decizii raționale și sigure pentru viitorul medical al copiilor lor.

Concluzie

Accesând serviciile de recoltare celule stem, părinții valorifică o oportunitate unică cu ajutorul căreia protejează viitorul medical al copiilor.

Cele mai citite articole

Vezi si alte articole
Articole Asemanatoare