AcasăSportCu cate numere se castiga la joker

Cu cate numere se castiga la joker

Introducere

Joker este o loterie care se organizeaza in Romania de catre Oficiul National Loteriei Romane. Este o loterie deseori alesata, datorita premiilor pe care le puteti castiga. Loteria se desfasoara de doua ori pe saptamana, miercuri si sambata, de la ora 20:00.

Cum se joaca Joker?

Joker este un joc care se bazeaza pe extragerea unui set de 5 numere intre 1 si 37. Pentru a participa la un joc Joker, jucatorul trebuie sa achizitioneze un bilet si sa aleaga 5 numere intre 1 si 37. De asemenea, jucatorul trebuie sa aleaga un numar bonus intre 1 si 8. Daca numarul bonus este ales corect, jucatorul poate sa castige un premiu suplimentar.

Cum se stabilesc premiile in jocul Joker?

Premiile din jocul Joker sunt stabilite in functie de numarul de numere castigatoare. Daca jucatorul a ales corect 5 numere si numarul bonus, el poate castiga jackpot-ul care poate ajunge la sume de milioane de Euro. Daca jucatorul a ales corect 4 numere si numarul bonus, el va castiga un premiu mai mic. De asemenea, daca jucatorul a ales corect 3 numere si numarul bonus, el va castiga un premiu si mai mic.

Care sunt sansele de castig la Joker?

Cele mai citite articole

Sansele de castig la Joker sunt destul de bune. Sansele de castig sunt calculate in functie de numarul de bilete cumparate si de numarul de numere castigatoare. Sansele de castig pentru jackpot-ul Joker sunt de 1 la 6 milioane, in timp ce sansele de castig pentru un premiu mai mic sunt mult mai mari, de 1 la 48. Sansele de castig sunt mult mai mari decat in cazul altor loterii.

Cum se retrage un premiu castigat la Joker?

Un premiu castigat la Joker poate fi retras de catre jucator prin trimiterea unui e-mail la adresa de contact a Oficiului National Loteriei Romane sau prin completarea unui formular de pe site-ul loteriei. De asemenea, jucatorul poate sa se prezinte la Oficiul National Loteriei Romane pentru a-si retrage premiul. Jucatorul poate sa isi trimita biletul castigator si sa primeasca banii prin transfer bancar sau prin intermediul unui portofel electronic.

Concluzie

Joker este o loterie care ofera jucatorilor sanse de castig destul de mari. Premiile pot merge pana la milioane de Euro, in functie de numarul de numere castigatoare si de numarul bonus. Pentru a castiga, jucatorul trebuie sa aleaga corect 5 numere intre 1 si 37 si un numar bonus intre 1 si 8. Premiul poate fi retras prin e-mail, prin completarea unui formular sau prin prezentarea biletului la Oficiul National Loteriei Romane.

Cele mai citite articole

Vezi si alte articole
Articole Asemanatoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!
Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.