AcasăLifestyleDe ce tehnica de micropigmentare sprancene este cea mai buna idee?

De ce tehnica de micropigmentare sprancene este cea mai buna idee?

De ce tehnica de micropigmentare sprancene este cea mai buna idee?

Cu siguranta ca deja multa lume a invidiat sau a admirat sprancenele perfecte ale influenceritelor preferate de pe Tik Tok sau Instagram. Cum ar fi insa daca ar putea sa le obtina foarte usor? 

Sprancenele sunt de o importanta capitala: ele echilibreaza fata si deschid ochii prin faptul ca aduc moliciune si lumina. Dar machiajul este o arta, iar anii de pensare pot sa fi distorsionat linia naturala. Moda se schimba si daca marea tendinta a anilor 2010 erau sprancenele foarte subtiri, a venit vremea sprancenelor naturale sau chiar groase, bine definite.

Vesti bune: este posibil sa se obtina sprancene in perfecta armonie cu fata, datorita unei tehnici inovatoare: microbladingul sau micropigmentare sprancene. Aceasta forma de machiaj semipermanent va redesena sprancenele folosind o metoda similara tatuajului, dar intr-un mod mult mai natural si mai discret.

Cu ajutorul unui stylus metalic si a unor nano-ace, esteticiana va depune un pigment sub suprafata pielii si va trasa linii extrem de fine in culoarea sprancenelor. O tehnica adorata de vedetele de la Hollywood pentru naturaletea sa  dar oare este la fel de magica precum pretinde lumea?

Avantajele microbladingului sunt numeroase si ii fac pe multi oameni sa se indragosteasca de el. Aceasta tehnica are un aspect extrem de natural si acesta este principalul sau avantaj: cine vrea sa umble cu sprancenele vizibil refacute? Datorita microbladingului, parul este imitat la perfectie, sprancenele sunt bine definite, cu linii fine.

Cele mai citite articole

Acest lucru economiseste timp in baie dimineata: nu mai este nevoie sa se aplice un machiaj perfect pe sprancene cu un creion sau un gel, nu mai exista riscul de a nu le putea face atunci cand cineva se  grabeste. Si chiar si atunci cand nu exsta machiaj se poate obtine o privire deschisa si luminoasa datorita sprancenelor care sunt mereu structurate.

Microbladingul are si avantajul de a fi de lunga durata. Cu o sedinta efectuata de un specialist si cu sprancene bine intretinute, rezultatul poate fi vizibil pana la un an si jumatate de la prima sedinta. Si, spre deosebire de machiajul permanent, nu exista riscul de a obtine o culoare care se schimba si devine albastra sau rosie in timp.

Microbladingul este, de asemenea, mult mai natural decat machiajul permanent. Acesta este asemanator cu un tatuaj real, cu un ac de patru ori mai mare decat cel folosit pentru microblading. Din acest motiv, rezultatul este mai natural. Este, de asemenea, o tehnica care respecta mai mult fata, deoarece acul nu strapunge mai adanc de 0,3 mm, ceea ce pastreaza nervii, capilarele si bulbii. Acest lucru inseamna ca parul poate creste la loc in mod natural dupa aceea.

Iar vestea buna este ca, daca moda se schimba sau cineva vrea sa revina la sprancene  fara trucuri, este posibil! Intr-adevar, microbladingul se estompeaza usor in timp, iar dupa un an sau doi, ar trebui sa se revina din nou sprancenele originale.

Cand se poate face procedura microblading?

Cel mai bine este sa se faca microbladingul dupa vara sau chiar iarna. Noile  sprancene sunt sensibile la soare si la razele UV. Protejarea lor va permite pastrarea sprancenelor frumoase pentru mai mult timp. Prin urmare, ar trebui sa se evite bronzaarea ceea ce poate fi o problema daca cineva sta acolo unde este mult soare sau daca pleaca in curand in vacanta.

Cele mai citite articole

Vezi si alte articole
Articole Asemanatoare