AcasăTravelSejurul in Dubai pe timp de Ramadan: care sunt avantajele de care...

Sejurul in Dubai pe timp de Ramadan: care sunt avantajele de care poti beneficia?

Toata lumea stie cat de importante sunt informarile si planificarile minutioase inainte de inceperea unei vacante de amploare mare, aceste aspecte putand sa faca diferenta dintre un sejur esuat si unul de succes. Acest fapt este valabil si in cazul unui sejur Dubai, mai ales cand acesta urmeaza sa fie realizat in intervalul Ramadanului, perioada de mare importanta pentru musulmani.

Ramadanul este o luna sacra, spiritualitatea, pacea si rugaciunea reprezentand elemente de baza ale acesteia. Spre deosebire de religia ortodoxa, postul nu este optional in aceasta perioada, oamenii trebuind sa se abtina de la mancat si baut apa din zorii zilei si pana la apusul soarelui.

4 avantaje obtinute de pe urma unui sejur in Dubai pe timp de Ramadan

Cele mai citite articole

Printre principalele avantaje care pot fi obtinute in aceasta perioada se numara urmatoarele aspecte:

  • economisirea banilor. Odata cu inceperea Ramadanului, atat preturile hotelurilor, cat si preturile biletelor de avion ajung sa fie reduse considerabil, fapt care se poate dovedi extrem de avantajos pentru persoanele care vor sa economiseasca o suma destul de buna de bani.
  • lipsa aglomeratiei. In perioada Ramadanului, orasul tinde sa nu fie prea aglomerat pe timpul zilei, aspect foarte avantajos pentru persoanele care doresc sa viziteze atractiile turistice de interes, precum Burj Khalifa. 
  • program de noapte extins. Odata cu apusul soarelui, magazinele si centrele comerciale isi prelungesc programul pentru a putea indeplini nevoile clientilor pe timp de Ramadan. De asemenea, in aceasta perioada vor putea fi urmarite numeroase festivitati de sarbatoare.
  • ocazie unica de a experimenta cultura locala. Odata cu inceperea Ramadanului, fiecare turist va avea ocazia de a experimenta din plin cultura locala, existand posibilitatea de a se manca preparate speciale din bucataria traditionala a Emiratelor Arabe. Micul dejun inainte de rasarit va fi alcatuit, in principiu, din fructe, cereale, iaurt si budinca, iar cina de dupa apusul soarelui va contine carne si feluri de mancare cu orez.

In concluzie, acestea sunt 4 avantaje concrete care pot fi obtinute de pe urma unui sejur in Dubai pe perioada de Ramadan.

Cele mai citite articole

Vezi si alte articole
Articole Asemanatoare